• jarunkup.jpg

altBudući da se ni jedan od naših turnira ne bi mogao održati bez podrške sponzora, drago nam je predstaviti firmu koja nas već godinama, reklo bi se tradicionalno, podržava u organizaciji Jarun kupa. Neki od vas sigurno već znaju AWT International, no nije naodmet da se još jednom pohvalimo proizvodima Naturel koje i ove godine možete osvojiti u nagradnim igrama, tijekom turnira ili dobiti na njihovom štandu u ponedjeljak, 1.05! Dolje su navedena dva od gomile Naturel proizvoda koje ćete sigurno sresti tijekom turnira.

NATUREL VITAMIN/MINERAL DIREKT 10 X 3 G

Naturel direkt su granule vitamina i minerala s okusom naranče, limete i crnog grožđa. U ponudi su Vitamin C 500 mg, Multivitamin i Magnezij+ Vitamin B6. Jednostavno se konzumiraju - direktno u usta bez dodatka vode, što osigurava njihovo preciznije doziranje i brže djelovanje. Vrećica od 3 g, koja stane u svaki džep, omogućava da dnevna doza vitamina bude uvijek pri ruci.

alt

NATUREL ISOTONIC ŠUMEĆE TABLETE 140 G (14 X 10 G)

Izotonični sportski napitak s elektrolitima i vitaminima u obliku šumećih tableta

Naturel Isotonic je dodatak prehrani s povećanim sadržajem ugljikohidrata i elektrolita, posebno formuliran za pružanje optimalne hidratacije i apsorpciju hranjivih tvari.

Za dobivanje dnevne doze ukusnog i osvježavajućeg izotoničnog napitka okusa naranče ili limun/limete, potrebno je rastopiti 2 tablete (2 x 10g) u 500 ml vode. Pakiranje od 140 g sadrži 14 tableta od 10 g što je dostatno za dobivanje 3,5 L napitka ili 7 biciklističkih boca od 0,5 l.

alt

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net