• jarunkup.jpg
  1. Učesnici juniorskog dijela turnira moraju ponijeti neku osobnu ispravu kojom dokazuju da su mlađi od 18 godina.
  2. Utakmice će se u juniorskoj kategoriji igrati 2 puta po 7 minuta.
  3. Cure igraju liga sistem (svatko sa svakim), nakon čega se radi završna tablica.
  4. Dečki igraju u 3 skupine (skupina A od 4 ekipe, a skupine B i C od 3 ekipe). U polufinale ulaze prvoplasirane momčadi iz svake skupine i najbolja drugoplasirana momčad.
    U A grupi "briše" se zadnje plasirana momčad i svi bodovi iz utakmica s istom i tada se bira najbolja drugoplasirana momčad.
  5. U muškim utakmicama u grupi, te svim ženskim utakmicama, u slučaju rezultata 1:1 u setovima, igrat će se na zlatni gol. Ekipa koja prva zabije gol pobjeđuje s rezultatom 2:1.
  6. U utakmicama muškog polufinala, te utakmici za treće mjesto i finalu, u slučaju rezultata 1:1 u setovima, igra se shoot-out. U prvoj seriji puca se po 3 shoot-outa, a ako je rezultat još uvijek izjednačen, kreće se s pucanjem shoot-outa jedan za jedan.
  7. Za pobjedu se dobiva 2 boda, a za poraz se ne dobivaju bodovi.
  8. U slučaju nedolaska ekipe na utakmicu, istoj se oduzima 1 bod.
  9. U slučaju jednakog broja bodova u skupini, prvi kriterij je međusobni susret, a ukoliko se zatvorio krug, kriteriji su redom: set razlika, gol razlika, te veći broj postignutih golova. Ako i tad ekipe budu jednake, odluka o ekipi koja ide dalje donijet će se izvlačenjem.
  10. Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije te da, prije iste, plate kotizaciju nadležnoj osobi.
  11. Također molimo TOČNOST na svakoj utakmici, kako se ne bi kasnilo u rasporedu. Očekujemo brzu izmjenu ekipa na terenu, a ekipa treba biti na okupu i zagrijana barem 5 minuta prije početka utakmice. Za zagrijavanje će biti slobodan teren za odbojku na pijesku, koji je uz teren za rukomet na pijesku.
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net