• jarunkup.jpg

Drugu godinu zaredom je tvrtka OVB allfinanz odlučila  stati iza našeg projekta, organizacije turnira u rukometu na pijesku, pa će tako i ovaj puta, u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju, turnir nositi ime OVB kup 2011.

Suradnja AKRP Zagreb te tvrtke, koja je među vodećima u području financijskog savjetovanja u Europi, započela je prošle sezone, velikim zalaganjem gospodina Gorana Čuljka, te klupske delegacije (na čelu s Dankom Krivo te Lucijom Babun). Brojke od preko 80 odigranih utakmica, 10-ak članaka i medijskih nastupa, 36 ekipa te više od 300 sudionika samog natjecanja potvrđuju tezu o dobroj prošlogodišnjoj organizaciji. S obzirom da je prva godina ujedno bila i pokazna, nastavak suradnje s ovom uglednom tvrtkom dokaz je da je protekli turnir organizacijski opravdao sva očekivanja te ujedno bio preporuka i za novo izdanje turnira.
Ovom suradnjom osigurana su nam  sredstva potrebna za organizaciju događaja na razini prošle godine. Također se nadam da će  broj sudionika i ekipa dodatno porasti te na taj način pokazati put kojim rukomet na pijesku kao mlad i atraktivan sport treba težiti- konstantno širenje interesa i baze igrača, pogotovo među populacijom najmlađih igrača kojima će ovo biti prvi doticaj s pješčanom inačicom rukometa. Tvrtka OVB allfinanz nam je  svojom donacijom jako olakšala naše napore da rukomet na pijesku učinimo dostupnim što većem broju ljudi. Još jednom srdačna zahvala OVB-u na ukazanom povjerenju, a na nama je da to povjerenje nanovo opravdamo kao zalog za suradnju i u budućnosti.- rekla je u ime kluba Danka Krivo.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net