• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U turskom Mersinu se u srijedu sastala Opća Skupština Međunarodnog odbora Mediteranskih igara (MOMI) na kojoj je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša proglašen počasnim članom MOMI-ja. Članovi Skupštine izjasnili su se za održavanje prvih Mediteranskih igara na pijesku, a prvi grad domaćin 2015. bit će talijanska Pescara. Ono što je iz našeg kuta još zanimljivije je...

...da će se na navedenim igrama naći i rukomet na pijesku.  S obzirom na počasno članstvo gdina Mateše, ne sumnjamo da će naši ponajbolji pjeskaši i putem ovog natjecanja donijeti pokoju medalju Hrvatskoj u bližoj budućnosti.

Ovakva odluka odlična je, kako za sam sport, koji je u procesu ubrzanog razvoja, tako i za Mediteranske zemlje. S obzirom na prirodni potencijal, te na mogućnost turističke promidžbe putem igara na pijesku, nadamo se da će se organizacija navedenog natjecanja pokazati kao pun pogodak.Osim rukometa na pijesku, na pješčanim igrama Metirana sudjelovat će i natjecatelji iz sljedećih sportova:veslanje, badminton na pijesku, nogomet na pijesku, kajakpolo, hrvanje na pijesku, plivanje (razne kategorije),sportski ribolov, Ragbi na pijesku, Wakeboard, daskanje, tenis na pijesku, jedrenje, te odbojka na pijesku.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net