Medijski pokrovitelji 2011

Banner
Banner
Banner

Clubbing partneri 2011

Banner
Banner

Bundek 2008

Prijava / Login

Designed by:

Pravila i propozicije JUNIORSKOG turnira
 1. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama)  rođeni 1992. godine i kasnije. Učesnici juniorskog dijela turnira moraju ponijeti neku osobnu ispravu kojom dokazuju svoju dob.
 2. Utakmice će se u juniorskoj kategoriji igrati 2 puta po 7 minuta.
 3. Sustav natjecanja odredit će se po isteku roka prijava.
 4. U slučaju rezultata 1:1 u setovima, igrat će se na zlatni gol. Ekipa koja prva zabije gol pobjeđuje s rezultatom 2:1.
 5. Za pobjedu se dobiva 2 boda, a za poraz se ne dobivaju bodovi.
 6. U slučaju nedolaska ekipe na utakmicu, istoj se oduzima 1 bod.
 7. U slučaju jednakog broja bodova, prvi kriterij je međusobni susret, a ukoliko se zatvorio krug, kriteriji su redom: set razlika, gol razlika, te veći broj postignutih golova. Ako i tad ekipe budu jednake, odluka o ekipi koja ide dalje donijet će se izvlačenjem.
 8. Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije te da, prije iste, plate kotizaciju nadležnoj osobi.
 9. Također molimo TOČNOST na svakoj utakmici, kako se ne bi kasnilo u rasporedu. Očekujemo brzu izmjenu ekipa na terenu, a ekipa treba biti na okupu i zagrijana barem 5 minuta prije početka utakmice.
 
Pravila i propozicije SENIORSKOG turnira
 1. Utakmice će se u SENIORSKOJ kategoriji igrati 2 puta po 10 minuta.
 2. Sustav natjecanja određuje se po isteku roka za prijavu.
 3. U svim utakmicama, u slučaju rezultata 1:1 u setovima, igra se shoot-out. U prvoj seriji puca se po 5 shoot-outa, a ako je rezultat još uvijek izjednačen, kreće se s pucanjem shoot-outa jedan za jedan.
 4. Za pobjedu se dobiva 2 boda, a za poraz se ne dobivaju bodovi.
 5. U slučaju nedolaska ekipe na utakmicu, istoj se oduzima 1 bod.
 6. U slučaju jednakog broja bodova, prvi kriterij je međusobni susret, a ukoliko se zatvorio krug, kriteriji su redom: set razlika, gol razlika, te veći broj postignutih golova. Ako i tad ekipe budu jednake, odluka o ekipi koja ide dalje donijet će se izvlačenjem.
 7. Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije te da, prije iste, plate kotizaciju nadležnoj osobi.
 8. Također molimo TOČNOST na svakoj utakmici, kako se ne bi kasnilo u rasporedu. Očekujemo brzu izmjenu ekipa na terenu, a ekipa treba biti na okupu i zagrijana barem 5 minuta prije početka utakmice.
 


Sponzori 2011

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)

Who's Online

We have 27 guests online