• jarunkup.jpg

Nastavljamo s vrlo kratkim predstavljanjem naših volontera, a veselimo se početku turnira i intenzivnijem druženju i upoznavanju s njima :) Danas ćemo vam predstaviti Anteu i Ružicu, djevojke koje su prošle godine i same sudjelovale na Jarun kupu! Pogledajte što nam su Antea i njezina prošlogodišnja suigračica Ružica rekle o sebi :)

antea i ruzica

Danas ćemo vam predstaviti još dvoje naših volontera. Dominiku će Jarun Cup 2017 biti njegov prvi volonterski projekt, a i prvi će se puta susreti s rukometom na pijesku! Potrudit ćemo se mu ostane u jako lijepom sjećanju :) Magdalena već se susrela s rukometom na pijesku, ali nikad nije bila na nekom turniru, što se da i naslutiti, jer ne spominje i kišu ;)

Megi i Dominik, jako nam je drago što ste dio naše ljetne priče!
Evo što nam su Dominik i Megi rekli o sebi:

Budući da je velika zainteresiranost za Jarun cup 2017, ove smo godine odlučili zatražiti i pomoć volontera. Sigurni smo da će volonteri turnir učiniti još uspješnijim, a isto tako, sigurni smo da ćemo im svi mi omogućiti da (još više) zavole rukomet na pijesku!

11096565_1586581241605341_2095456146602364122_o
Jako cijenimo što su odlučili izdvojiti svoje vrijeme i biti dio naše ljetne priče pa smo ih zamolili da nam kažu nešto o sebi.
Prvi na redu je Krešo :)

Antonio D'Ovidio – predstavnik ekipe Cus Cassino Gaeta '84 (Italija), su-organizator EBT Finals 2017 te organizator EBT turnira Calise Cup 2017. Drugim riječima, čovjek-orkestra. Zamolili smo Antonija da nam u „par riječi” odgovori na nekoliko pitanja. Kao što možete vidjeti na primjeru našeg intervjua, „par riječi” u taljanskoj i hrvatskoj kulturi znači nešto malo drukčije;) O drugim kulturnim razlikama te o tome na kojim turnirima možete sresti naše taljanske prijatelje pročitate u nastavku članka. fb_img_1488983170801

Voliš sport? Imaš slobodnog vremena i htio bi upoznati atmosferu i pravila rukometa na pijesku? Ništa lakše, postani volonter na desetom izdanju Jarun kupa, najmasovnijeg turnira rukometa na pijesku u Hrvatskoj. Vidimo se na Jarunu!

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net