Proteklog četvrtka, 22. 2. 2018., je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu održana četvrta izborna Skupština Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Na mjestu koje povezuje početak djelovanja Kluba te na Fakultetu s kojega su prvotni članovi, davne 2006. godine, i osnovali ovaj Klub, izabrano je novo vodstvo na mandat od četiri godine.

Ekipa Detono Zagreba po sedmi put je osvojila naslov prvaka Europe u muškoj konkurenciji. U talijanskom gradiću Gaeti, Detonatori su do nove titule došli pobjedom u polufinalnoj utakmici protiv prošlogodišnjih osvajača, grčke ekipe Kilkis Acropolis.

Drugog dana europskog klupskog prvenstva u rukometu na pijesku, novi uspjeh hrvatskog predstavnika u muškoj konkurenciji. Ekipa Detono Zagreba plasirala se u polufinale ovog prestižnog natjecanja. Za matematičko osiguravanje prolaska u završnicu bila im je potrebna pobjeda u jednoj od preostale dvije utakmice I taj su cilj ostvarili u prvoj utakmici protiv talijanskog predstavnika, ekipe CUS Cassino.

Prvog dana natjecanja na europskom klupskom prvenstvu u rukometu na pijesku, koje se održava u talijanskom gradu Gaeti, Detono Zagreb upisao je dvije pobjede te sa stopostotnim učinkom čeka daljnji tijek natjecanja.

Ovog vikenda se u talijanskom gradu Gaeti održava završnica europskog klupskog prvenstva u rukometu na pijesku. Hrvatsku će u muškoj konkurenciji predstavljati ekipa Detono Zagreba, dok će u ženskoj konkurenciji boje Hrvatske braniti ekipa Kontesa Nera.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net