• jarunkup.jpg



altProteklog vikenda na terenima zagrebačkog Jaruna odigran je turnir u rukometu na pijesku, OVB kup 2010, koji je premašio sva očekivanja i na najbolji način otvorio pjeskašku sezonu.

Sve rezultate možete pogledati u rubrici Rezultati, ili ih preuzeti OVDJE.

altNajavu te intervju samog turnira možete poslušati danas na Radio Ciboni (93,6 i 104,5 MHz) oko 14.20, a nakon toga iza 15h10min možete poslušati intervju s Tomicom Madjerčićem te Dankom Krivo na 100.5 MHz (Radio Student) na području grada Zagreba i okolice. Ostali to mogu poslušati putem live streaminga na web stranicama navedenih radio postaja.

altTakođer napominjemo da najavu turnira u vizualnom obliku možete pogledati na HRT u Zagrebačkoj panorami iza 18.40.

Ugodno slušanje i gledanje

altObzirom da je riječ o turniru prijateljskog karaktera te da nam je ideja promovirati ovaj sport, zamolili bi i igrače da nam pomognu pri istom! Prvenstveno bi zamolili sve natjecatelje da ne "skaču" na svaku sudačku odluku. Zatim, navesti ćemo i nekoliko uvijek prisutnih diskutabilnih situacija:

  • pirueta će se bodovati za 2 ukoliko se prethodno napravi okret od punih 360°. Svako poentiranje kojem je prethodio okret manji od 360° bit će vrednovan s 1 bodom.

  • "boksanje" prilikom cepelina (i zgoditak pri istom) se vrednuje s 2 boda.

  • Prilikom shoot outa- svaki kontakt vratara s igračem se neće vrednovati kao kazneni udarac+vratarevo isključenje. Naime, u određenim situacijama moguće je i probijanje ukoliko se napadač svjesno zabije u igrača koji miruje s obje noge na podlozi.

  • ekipni time out može se pozvati isključivo zabadanjem oznake "Time out" u pijesak u ravnini zapisničkog stola.
  • Igrači koji su u zapisniku, a ne sudjeluju trenutno u igri svoje momčadi moraju klečati ili sjediti pored linije za izmjenu. U slučaju nepridržavanja ovog pravila, dodjeljivat će se opomena, nakon koje će, uslijed neposluha, uslijediti isključenje.

Za sva dodatna pojašnjenja i upite o pravilima rukometa na pijesku možete pitati nadležne osobe (Igor Požeg, Mladen Paradžik) ili sudačke parove koji će sudjelovati na turniru.

Nadamo se da će čitav turnir proći u duhu fair playa, kojeg ovaj šport i promovira! Svim natjecateljima sretno sutra.

Objavljen je raspored turnira. Možete ga pogledati u rubrici Raspored, ili preuzeti u PDF formatu.

Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije te da, prije iste, plate kotizaciju nadležnoj osobi.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net