• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Pozivamo sve osnovnoškolce/srednjoškolce, studentice i studente i sve zainteresirane koji se žele početi baviti rukometom na pijesku, da se priključe treninzima Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, najuspješnijeg europskog kluba u ovom atraktivnom sportu.

Unatrag nekoliko godina AKRP Zagreb provodi školu rukometa na pijesku za sve zainteresirane. Redoviti treninzi krenut će od 9.4.2018. i odvijat će se radnim danom u periodu od 17:30 - 19:00. Zainteresirani se mogu javiti putem e-pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili putem mobitela (095 8136286- Mladen).

AKRP Zagreb je jedan od najaktivnijih europskih klubova rukometa na pijesku te omogućuje polaznicima i članovima mnoštvo putovanja i sudjelovanja na mnogim europskim turnirima rukometa na pijesku. Sama sezona počinje s prvim treninzima tijekom travnja i traje do početka kolovoza.

Ukoliko želite ostvariti nova poznanstva, putovati, i pritom se baviti ovim atraktivnim sportom, obratite nam se i iskušajte na pješčanoj podlozi. Postanite dijelom naše ljetne priče.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net